Hotel de ville Mazan

Mazan

Mazan is een authentiek provençaals dorpje, met zo'n 2500 inwoners. In het dorp vind je de bakker, de slager, de bank, een supermarkt, groentewinkeltjes, de apotheek en enkele restaurants. In het dorpscafé Casino kan je zowel een kopje café crème in de ochtend als een goed dagmenu tussen de middag bestellen.

Markt Bedoin

Markten

In de Provence zijn dagelijks markten te vinden waar allerlei heerlijke etenswaren, kruiden, olijfolie, zeepjes en andere producten te koop worden aangeboden. De markt van Bedoin op maandagochtend mag u niet overslaan!

Avignon paleis

Steden

Mazan ligt in de nabijheid van een aantal beroemde historische steden, zoals Avignon, Nimes, Orange, Aix-en-Provence en Vaison-la-Romaine.

Kinderwagen

Brocantes

Op de antiek- en curiosamarkten is vanalles te vinden. Soms lukt het om iets bijzonders te vinden voor een goede prijs. Het dorpje l'Isle-sur-le-Sorgue staat bekend om de vele antiekwinkeltjes.

Les Lavandes lunch

Culinair

In de Vaucluse heeft bijna elk dorp zijn eigen cave. De laatste jaren zijn daar nog een aantal 'betere' wijnmakers bijgekomen. We hebben inmiddels een aantal goede adressen verzameld. Daarnaast zijn er veel heerlijke restaurants waar je onder de platanen kunt eten.

Interesse? Informeer naar de mogelijkheden!